Notis Mesyuarat Agung Kawasan Untuk Memilih Perwakilan Ke Mesyuarat Agung Perwakilan Tahunan (Online) – Kawasan 9 (Sabak Bernam)

Adalah dimaklumkan bahawa koperasi KOSWIP Malaysia Berhad akan mengadakan mesyuarat agung kawasan pada tarikh, masa dan tempat seperti notis berikut.


Related News

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA KOPERASI KOSWIP AKAN MENGADAKAN MESYUARAT AGUNG KAWASAN TAHUN 2023 MENGIKUT KAWASAN YANG TELAH DITETAPKAN. SEHUBUNGAN DENGAN ITU KEPADA ANGGOTA KOSWIP YANG BERMINAT DAN LAYAK MENJADI PERWAKILAN BOLEH MENGAMBIL BORANG PENCALONAN BAGI TAHUN 2023 – 2025 DI TINGKAT 3, BILIK MESYUARAT KOSWIP. TARIKH BUKA : 9 JANUARI, 2023 (ISNIN) JAM : 9.00 PAGITARIKH… Continue reading Notis Mesyuarat Agung Kawasan Untuk Memilih Perwakilan Ke Mesyuarat Agung Perwakilan Tahunan (Online) – Kawasan 9 (Sabak Bernam)
Sukacita dimaklumkan bahawa Borang Permohonan Pendidikan/ Dermasiswa/ Cemerlang 2022 akan mula diedarkan kepada anggota mulai 17 Oktober 2022. Borang boleh diakses di lawan web KOSWIP http://www.koswip.com.my/download